marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Protocol pentru lefurile angajaților Termo 2 Craiova

Conducerea şi sindicatele de la Termocentrala Craiova 2 au stabilit criteriile de repartizare a fondului pentru echilibrarea salariilor la nivel de unitate. În acest sens a fost efectuat un protocol pe care l-au semnat ambele părți, protocol în care sunt trecute criteriile ce vor fi respectate la împărțirea banilor.

Potrivit sindicalistului Ion Vîlceanu, prioritari sunt angajații cu salarii mici. Astfel începând cu această lună niciun salariat nu va mai avea leafa sub nivelul salariului minim pe economie.

Criteriul de bază este acela ca începând cu 01 februarie 2018 în S.E. Craiova 2 să nu mai existe salariaţi care să fie încadraţi sub şi la salariul minim pe economie, fiind trecuţi la clasa 16c. Urmează etapa împărţirii fondului alocat în sectoarele sucursalei, fapt ce necesită atenţie şi vigilenţa liderilor din sectoare pentru respectarea criteriilor convenite”, a precizat Ion Vîlceanu. Discuţiile în vederea încheierii protocolului au debutat în data de 25 ianuarie 2018, moment în care solicitarea sindicalistului Vîlceanu, aceea de a nu mai exista salariaţi sub salariul minim de 1.900 de lei, a fost respinsă de conducerea termocentralei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica