vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Satelitul” joacă al doilea amical

Trupa lui Cornel Papură va da piept azi pe arena de lângă Aeroport cu gruparea din C3 Atletic Bradu.

Echipa secundă a CSU va susține azi un nou meci de verificare. Gruparea pregătită de Cornel Papură, ajutat de Mugur Gușatu, va întâlni, de la ora 12.00, pe stadionul „Aripile”, formația argeșeană Atletic Bradu, locul 8 în Liga a 3-a, seria a 3-a. Acest meci este al doilea pentru craioveni are ar fi trebuit să joace și sâmbăta trecută o nouă partidă de verificare cu Voința Turnu Măgurele (locul trei în Liga a 3-a, seria a 3-a), dar oficialii teleormăneni i-au anunțat pe omologii olteni că nu pot să onoreze disputa, motivând că au o serie de jucători bolnavi.

Sâmbătă, CSU 2 Craiova va mai disputa un alt joc, de la ora 12, tot pe baza de lângă Aeroport, împotriva liderului din Liga a 4-a Vâlcea, Flacăra Horezu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În schimb, cealaltă echipă doljeană, CSO Filiași, va juca vineri de la ora 12:30 cu juniorii U19 de la Academia de Fotbal „Gică Popescu” Craiova.

Pe 17 februarie formația lui Cornel Papură va juca cel mai probabil la Buftea cu ocupanta primului loc din C3, Petrolul Ploiești echipă cu care s-a duelat și în toamnă pierzând pe arena „Ilie Oană”, scor 0-2.

Meciuri tari și la juniori

Finalul de săptămână va mai aduce pe terenul sintetic de la Aripile alte meciuri de verificare în care vor fi angrenate grupările de juniori ale CSU Craiova. Altfel, juniorii sub 17 ani, pregătiți de Dragoș Bon, vor întâlni într-un joc de verificare, de la ora 10.00, pe stadionul „Aripile”, formația Under 19 de la Academia de Fotbal Gică Popescu” Craiova. La rândul lor, juniorii sub 19 ani ai CSU Craiova, antrenați din această iarnă de Florin Șoavă, vor juca de la ora 14.00, tot pe Aripile”, cu echipa similară a celor de la Liceul cu Program Sportiv Slatina. Totodată și grupele mai mici de vârstă se  pregătesc intens pentru returul campionatului, care va avea loc luna viitoare, iar gruparea care conduce în clasament la juniori D (născuți în anul 2005), CSU, antrenată de Bogdan Vrăjitoarea, se va antrena până vineri pe baza de lângă Aeroport, iar vineri va face o deplasare la Râmnicu Vâlcea, unde de la ora 13 va da piept cu echipa locală SCM. Tot cu o formație din Oltenia va juca și grupa juniorilor D1 (2006), elevii lui Nelu Petrișor urmând să întâlnească pe 9 februarie, de la ora 11.00, în balonul de la „Atlas” pe Atletic Slatina. Un alt meci interesant la juniorii mici se anunță și partida dintre CSU și Pro Junior Craiova care se va disputa vineri de la ora 16.00, în balonul de la „Atlas”.

Politica