joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Arestat după ce și-a înjunghiat fosta iubită

Un bărbat, de 28 ani, din județul Vâlcea, a fost arestat preventiv și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, după ce și-ar fi înjunghiat fosta iubită.

Incidentul s-a petrecut, pe 31 ianuarie, pe raza comunei Stoilești. Potrivit anchetatorilor, în acea seară, tânăra de 19 ani se deplasa către casă, la volanul mașinii personale. La un moment dat, a observat pe carosabil mai multe crengi, fiind nevoită să oprească autoturismul. Atunci a fost atacată de fostul concubin, Traşcă Dumitru Cătălin. Fata s-a luptat cu agresorul, iar acesta a înjunghiat-o.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în noaptea de 31.01.2018, în jurul orei 19.30, inculpatul a blocat drumul comunal ce face legătura între DJ 678H din comuna Galicea şi satul Vlăduleşti, din comuna Stoileşti, jud. Vâlcea, prin aşezarea unor tufe de arbuşti pe suprafaţa drumului public, cunoscând că pe acesta urma să se deplaseze persoana vătămată C.M.A. la volanul unui autoturism, cu intenţia de a o determina pe persoana vătămată să oprească autoturismul şi să o agreseze astfel în scopul de a-i suprima viaţa. Astfel, după ce persoana vătămată a oprit autoturismul, nemaiputând să-şi continue deplasarea, în momentul în care a coborât din autoturism, în încercarea de a elibera drumul public, inculpatul s-a năpustit asupra acesteia, strângând-o de gât, încercând să o sugrume, iar pe fondul rezistenţei şi opunerii victimei, a încercat să-i suprime viaţa cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, acte de agresiune care au fost exercitate atât în interiorul autoturismului, cât şi pe câmpul de pe marginea drumului public, la circa 15 – 20 metri de locul unde se afla oprită maşina, unde autorul a condus-o pe persoana vătămată în încercarea de a duce la îndeplinire rezoluţia infracţională, actele de agresiune încetând ca urmare a intervenţiei unui martor. În aceste împrejurări, persoanei vătămate i-au fost produse leziuni traumatice atât la nivel cervical, cât şi la nivelul feţei, abdomenului şi a membrelor superioare şi care necesită 12 14 zile de îngrijiri medicale de la producere”, se arată într-un comunicat de presă al procurorilor vâlceni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost, inițial, reținut de polițiști pentru 24 de ore. Ulterior, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Politica