joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sute de amenzi date de polițiștii olteni în weekend

552 sancțiuni contravenționale, în valoare de 127.220 lei, au fost aplicate, la sfârşitul săptămânii, de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în urma unei acţiuni de amploare la nivelul întregului județ.

Totodată, potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, au fost reținute 38 permise de conducere, dintre care: unul pentru circulația pe sensul opus de mers, trei pentru neacordarea de prioritate pentru vehicule, şase pentru consum de băuturi alcoolice, două pentru nerespectarea regulilor la trecerea de cale ferată, 15 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, nouă pentru depășire neregulamentară și două pentru alte abateri.

De asemenea, au mai fost reținute opt certificate de înmatriculare, patru pietoni au fost sancționați pentru traversarea drumului prin loc nepermis și nouă bicicliști, care au consumat alcool sau nu purtau îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare, în vederea asigurării siguranței în trafic”, se arată în comunicatul citat.

Politica