vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Puștii lui Bon confirmă în amicale

Lider în Seria Elitelor U17, CSU Craiova învins în al doilea test din pauza competițională.

După ce în urmă cu o săptămână învinsese clar scor 11-0 pe CSJ Știința, sâmbătă CSU U17 a obținut o victorie scor 2-1 în fața liderului din Liga a 5-a, seria a 3-a, Unirea Amărăștii de Jos. Golurile trupei lui Dragoș Bon au fost marcate de Simon și Moldovan, în timp ce pentru oaspeți a punctat Florin Cimpoeru. La CSU U17 au jucat: Preduț – Dobre, Ionescu, Rezeanu – Sîrbu, Guță, Moga, Pătulea – Moldovan, Nițu, Simon. Au mai intrat Manea, Poenaru – Nițuică, G. Negrea, T. Negrea, Cristea, Baiaram și Boștină.

„Mă bucură faptul că avem un ritm de joc bun, că reușim să avem constanță în rezultate și asta îmi dă speranțe că vom face un retur excelent. Pentru băieți este un lucru îmbucurător că au reușit să se exprime bine în fața unui adversar cu mulți jucători cu experiență. Sunt mulțumit de cum muncim la antrenament și vreau să ne prezentăm bine la orice meci”, a declarat antrenorul echipei CSU U17, Dragoș Bon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe 10 februarie, elevii lui Bon vor da piept de la ora 10, tot pe arena de la „Aripile”, cu formația de juniori U19 a Academiei de Fotbal „Gică Popescu”, locul 5 în Liga Elitelor U19, seria de Vest.

Această echipă a învins sâmbătă gruparea similară U19 de la CSU, antrenată de Florin Șoavă. În meciul jucat tot pe baza de lângă Aeroport, „școlarii” s-au impus cu 3-1, prin reușitele lui Zanfir, Baciu și Manda, în timp ce golul echipei lui Șoavă a venit din partea lui Stan, din penalti.

Tehnicianul grupării de la Hanul Doctorului, Gică Barbu, s-a bazat în acest joc pe: Udrea – Nițu, Pătra, Isuf, Butoi – Baciu, Zanfir, Toboș, Lambu –Cazan, Preda. Au mai jucat: Militaru, Badea, Tudora, L. Ion și Lăzăreanu. Gazdele, antrenate de Florin Șoavă, au evoluat în formula: Bobonete – Stancu, Lulea, Mihăescu – Gunie, I. Popescu, Al. Gușatu, Stan – Fieraru, Cercel, Șelaru. Au mai intrat Gheorghe, Ivan, Popa, R. Popescu, Mitran și Sună.

Pentru Academia de fotbal „Gică Popescu”, pe lângă amicalul cu CSU Under 17 pe 16 februarie va urma un alt test în deplasare cu bucureștenii de la Sport Team U19, meci care va avea loc cu începere de la ora 13.

„Pentru noi sunt teste utile de verificare, pentru că vreau să progresăm în joc și să urcăm mai sus în clasament în retur. Suntem pe un drum bun cu pregătirea și sunt convins că ne vom atinge obiectivul în partea a doua a sezonului”, a declarat tehnicianul „GP”-ului, Gică Barbu.

Politica