Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Craiova: Dosare penale pentru contrabandă cu ţigări

Publicat

pe

Ieri, în jurul orei 09.30, polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova au depistat, pe strada I. Vasilescu din cartierul Craioviţa Nouă, pe B. Celestina, în vârstă de 43 de ani, din Craiova, având asupra sa în scop de revânzare, 18 pachete de ţigări, toate fără timbru de marcaj fiscal românesc aplicat.

Poliţiştii craioveni au întocmit pe numele femeii dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării și predării reprezentanților Direcției Vamală.

Tot ieri, în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova au depistat, pe strada I. Vasilescu din cartierul Craioviţa Nouă, pe J. Gabriela, în vârstă de 38 de ani, din Craiova, având asupra sa în scop de revânzare, 32 pachete de ţigări, toate fără timbru de marcaj fiscal românesc aplicat.

Și în acest caz, poliţiştii craioveni au întocmit pe numele femeii un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării și predării reprezentanților Direcției Vamale.