miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Scandal cu bătaie la Găneasa. Potrivit poliţiei, victimele s-au bătut între ele

În urma primelor cercetări efectuate în cazul scandalului din Găneasa, în urma căruia trei oameni au ajuns la spital, poliţiştii au stabilit că în conflict au fost implicate doar victimele, deşi, iniţial, martori de la faţa locului au susţinut că cei trei au fost bătuţi de doi indivizi necunoscuţi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul Iulian Nicolae, a declarat că toate cele trei persoane au luat parte la altercaţie. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, pe fondul unui conflict spontan, la un bar din satul Izvoru, s-a luat la bătaie cu un altul în vârstă de 29 de ani. Auzind zarvă, în altercaţie a intervenit şi mama acestuia din urmă, o femeie în vârstă de 52 de ani. După ce tânărul şi mama sa au fost transportaţi la spital, s-a solicitat intervenţia ambulanţei şi pentru cel în vârstă de 22 de ani, care acuza că a fost înţepat cu un cuţit de celălalt bărbat.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru încăierare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prin 112, o persoană din comuna Găneasa a sesizat că, în timp ce două persoane în vârstă de 29, respectiv 52 de ani, ambele din aceeaşi localitate, se deplasau pe o stradă din satul Izvoru, au fost lovite de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din aceeaşi localitate. La aproximativ 15 minute de la primul apel, tot prin 112, tânărul în vârstă de 22 de ani a sesizat că a fost înţepat cu un cuţit de către bărbatul de 29 de ani, care fusese implicat în altercaţie. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei Găneasa, care a aplanat conflictul. Toate persoanele au fost transportate la o unitate medicală, iar în cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare”, a afirmat comisarul Iulian Nicolae.

Reamintim că trei persoane au ajuns la spital, joi seara, două dintre ele fiind bătute crunt, iar o a treia lovită cu un cuţit în zona feţei, în satul Izvoru din comuna Găneasa.

La faţa locului au ajuns o ambulanță și un echipaj al paramedicilor SMURD.

„Ambulanța a preluat o femeie de 52 ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral închis, iar colegii de la SMURD un tânăr de 29 ani, care avea contuzii faciale și fractură de sinus maxilar. Ambele victime au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru investigații medicale amănunțite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, Alina Duminică.

Ulterior, ambulanţa a mai fost solicitată de poliţiştii din localitate, pentru a prelua un tânăr lovit cu un cuţit, în zona feţei.

La o oră după primul apel, în jurul orei 19:15, poliția a revenit cu un apel și a anunțat că în agresiune a mai fost implicată o persoană, care are nevoie de îngrijiri medicale. S-a deplasat o ambulanță, iar când a ajuns la fața locului a stabilit că este vorba de un tânăr de 22 ani, care avea o plagă înțepată obrazul stâng, care a fost provocată cu un cuțit, și escoriații pe față. Cazul a fost preluat și transportat la Spitalul Slatina”, a mai spus medicul Alina Duminică.

Imagini de la faţa locului au ajuns pe Facebook.

Politica