marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Iubita poliţistului împuşcat, audiată de procurori

Alina Gheorghe, tânăra din Slatina care, în noaptea de marţi spre miercuri, şi-a împuşcat iubitul poliţist în cap, în urma descărcării accidentale a armei acestuia, a dat, joi seara, prima declaraţie în faţa anchetatorilor, chiar pe patul spitalului.

Tânăra în vârstă de 28 de ani le-a povestit procurorilor cum s-au petrecut lucrurile şi cum s-a descărcat accidental arma iubitului ei, poliţistul SCCO Bogdan Dumitrescu. „Ieri a dat prima declaraţie, la spital. Mai departe, noi ne continuăm ancheta să verificăm dacă ceea ce afirmă ea corespunde sau nu cu realitate”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa.

Procurorii olteni fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, în acest dosar. Anterior incidentului, cei doi fuseseră în vizită la un alt cuplu, unde consumaseră şi băuturi alcoolice. Anchetatorii au mai stabilit că pistolul nu era din dotarea omului legii, ci personal, deţinut legal, însă nu avea piedică. Alina Gheorghe şi Bogdan Dumitrescu erau de curând împreună. În urma incidentului, tânăra a fost operată la Spitalul Slatina, având o plagă împuşcată în palmă Poliţistul Bogdan Dumitrescu, din cadrul SCCO Olt, se află în continuare în stare gravă la Spitalul Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica