joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE Dolj: Primarul Oraşului Dăbuleni susţine programul politic al ALDE

Deputat Ion Cupă, Președinte ALDE Dolj: ” Salut decizia domnului primar Aurel Băjenaru  de a veni alături de noi în casa liberalismului adevărat”

 

ALDE DOLJ este consecvent în initiaţiva de a reuni pe toţi cei care în judeţul nostru cred în valorile unui liberalism modern dedicat dezvoltării economice şi apărării libertatilor şi drepturilor cetăţeneşti.

          ”Venirea primarului oraşului Dăbuleni alături de echipa ALDE Dolj reprezintă un lucru bun şi pentru noi şi pentru cetăţenii oraşului. Discuţiile pe care le-am avut cu domnul Bajenaru deschid un parteneriat pe termen lung pentru realizarea proiectelor demarate pentru dezvoltarea binemeritată a oraşului şi totodată pentru consolidarea organizaţiei noastre locale”- a precizat deputatul Ion Cupă, preşedintele ALDE Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ALDE Dolj îşi manifestă în continuare deschiderea politică faţă de toţi cei care împărtăşesc valorile şi programul politic al ALDE.

În ALDE Dolj este loc pentru toţi cei care vor să construiască un viitor mai bun pentru familiile şi comunităţile din judeţul nostru.

Politica