vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO. Bătuţi crunt, în plină stradă, trei oameni au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns la spital, joi seara, două dintre ele fiind bătute crunt de doi indivizi, iar o a treia lovită cu un cuţit în zona feţei, în satul Izvoru din comuna Găneasa. Imaginile cu scandalul au ajuns pe Facebook.

Persoana care a făcut publice imaginile cu scandalul a relatat că, mai întâi, cei doi indivizi au bătut o femeie în vârstă de 52 de ani şi pe fiul acesteia în vârstă de 29 de ani. Ea a arătat că scandalul s-a petrecut de faţă cu mai mulţi martori, făcând apel ca imaginile să fie distribuite pe Facebook.

Un caz cutremurător: mamă şi fiu bătuți cu cruzime şi bestialitate. Lăsați în baltă de sange în mijlocul drumului ,de față cu copiii şi lumea de pe stradă, de doi indivizi din Izvoru, comuna Găneasa, în jurul orei 18.00 Oamenii care au fost de față au fugit de frică. Vă rog să distribuiți mai departe dacă doriți să nu se mai repete astfel de cazuri dramatice…”, spune persoana respectivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cele două persoane au fost transportate la spital, de echipajele de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi SMURD.

Joi seara, am avut un prim apel în jurul orei 18.15, în localitatea Găneasa. La fața locului au ajuns o ambulanță și un echipaj al paramedicilor SMURD. Ambulanța a preluat o femeie de 52 ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral închis, iar colegii de la SMURD un tânăr de 29 ani, care avea contuzii faciale și fractură de sinus maxilar. Ambele victime au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru investigații medicale amănunțite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, Alina Duminică. Ulterior, ambulanţa a mai fost solicitată de poliţiştii din localitate, pentru a prelua un tânăr lovit cu un cuţit, în zona feţei.

La o oră după primul apel, în jurul orei 19:15, poliția a revenit cu un apel și a anunțat că în agresiune a mai fost implicată o persoană, care are nevoie de îngrijiri medicale. S-a deplasat o ambulanță, iar când a ajuns la fața locului a stabilit că este vorba de un tânăr de 22 ani, care avea o plagă înțepată obrazul stâng, care a fost provocată cu un cuțit, și escoriații pe față. Cazul a fost preluat și transportat la Spitalul Slatina”, a mai spus medicul Alina Duminică.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care urmează să stabilească identitatea agresorilor şi cum s-au petrecut lucrurile.

Politica