marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O tânără din Vâlcea a făcut 20 de păpuși din foi de porumb pentru o cramă din Italia

Păpușile din foaie de porumb, pe care tânăra Corina Matei, din Drăgășani, le confecționează cu migală, au ajuns într-o cramă din Italia. Articolele artistei au fost văzute pe pagina ei de socializare unde își promovează creațiile și astfel comanda nu a întârziat să apară.

Șapte zile a avut Corina la dispoziție să confecționeze 20 de păpuși respectând tema producției de vin. Pentru tânăra din județul Vâlcea această comandă a fost o adevărată provocare, aprecierile de peste hotare neîntârziind să apară.

„Aprecierile celor din jur și totodată mulțumirile mă fac să prind încredere în mine și să realizez că în aceste momente personalitatea mea se conturează. Datorită lor pot spune că deja pasiunea mea s-a transformat într-un stil de viață și într-o micuță afacere. Succesul de pe rețelele de socializare pe care l-au avut creațiile mele, într-un timp destul de scurt, m-a surprins, mai ales că păpușile împletite din pănuși au devenit cunoscute și peste hotare. Cea din urmă comandă a venit din partea unui domn din Italia. A fost o provocare frumoasă la care am lucrat cu drag: 20 de păpuși pe tema producției de vin, care sunt expuse într-o cramă și într-un magazin al licorilor bahice din sudul Peninsulei Italice. Coincidența face că eu sunt din orașul vinului, Drăgășani, astfel că mi-a plăcut mult să le confecționez, găsind un punct comun. Încrederea acordată a fost totală, astfel încât mi-am putut lăsa imaginația liberă. Mulțumirile primite mă fac să cred că rezultatele au fost pe măsura așteptărilor. Am avut șapte zile la dispoziție să onorez comanda. Domnul din Italia a spus că va reveni cu o nouă comandă, între timp am mai primit altele, semn că lucrurile stau bine”, a povestit Corina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aranjamente florale și mărțișoare
Pentru perioada imediat următoare, artista are în plan să facă, din pănuși, aranjamente florale și mărțișoare.
„Acum că vine primăvara, mă gândesc să fac aranjamente florale și mărțișoare. Anul acesta o să fac pentru prieteni și vom vedea ce suces au. Încă nu am făcut un plan exact, dar mă gândesc la acest proiect”, a conchis tânăra.

Politica