sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sâmbăta judo-ului, în Polivalenta severineană

Ajuns la cea de-a VII-a ediție, Turneul Internațional de Judo „Cupa Severinului” se va disputa în acest an la categoriile de vârstă U13, U15, U18 și U23, masculin și feminin.

Competiția se va desfășura sâmbătă, începând cu ora 09:00, în Sala Polivalentă, iar pe tatami vor lupta peste 400 de judoka. Din România, vor fi prezente majoritatea cluburilor importante, iar din Serbia vor veni 7 echipe. Macedonia, Bulgaria, Grecia și Republica Moldova vor avea câte trei cluburi la turneul de la malul Dunării. Organizator, CSM Drobeta Turnu Severin va trimite pe tatami doar 10 sportivi.

„Sâmbătă, în Sala Polivalentă, va fi un regal al judo-ului. Vom amplasa 6 suprafețe de luptă, pe care vor concura peste 400 de sportivi, din 7 țări. Cupa Severinului e prima competiție de verificare a anului, iar majoritatea cluburilor vor să-și testeze sportivii, în vederea campionatelor naționale care vor avea loc în perioada următoare. Noi nu avem decât 10 judoka în concurs, deoarece mulți dintre ei sunt accidentați și nu vrem să forțăm”, a dezvăluit antrenorul de la clubul severinean, Gicu Vasilan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica