Handbalistele, perdante în Rusia

Elevele lui Bogdan Burcea au disputat a treia etapă din grupa A a Cupei EHF pe terenul formației ruse Kuban Krasnodar, partida având loc duminică.

SCM Craiova nu a izbutit o a doua victorie în faza grupelor, ci a căpătat un al doilea eșec. Meciul a fost însă unul foarte strâns, iar după ce la pauză scorul indica egalitate la 12, rusoaicele au reușit să se desprindă la două goluri până la finalul meciului, câștigând în cele din urmă cu 28-26.

Felicităm Kuban pentru victorie. Am ținut aproape, am și condus în prima repriză, dar pe final, Kuban s-a impus. Pregătim meciul de acasă unde sperăm să ne luăm revanșa”, a declarat secundul Dumitru Berbece.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipa craioveană a aliniat următoarea formulă la Krasnodar: Dumanska, Stanciu – Țicu, Florianu (4 g.), Șelaru (4 g.) Nikolic (4 g.), Trifunovic (4 g.), Klikovac (1 g.), Rădoi, Pricopi (2 g.), Elisei (3 g.), Tudor, Vizitiu (4 g.). După acest joc, formația olteană ocupă locul trei în grupa A, cu două puncte, în timp ce formațiile Brest Bretagne și Kuban Krasnodar se clasează pe primele două poziții cu câte patru puncte. În următoarea etapă din grupele EHF, SCM Craiova va întâlni tot Kuban Krasnodar, dar de această dată în Sala Polivalentă din Bănie. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 16.30. Până atunci însă, craiovencele vor mai avea de disputat un meci oficial în campionatul intern. Handbalistele pregătite de Bogdan Burcea vor primi miercuri vizita echipei Dunărea Brăila, începând cu ora 17.30.

Populare

Recomandări

„Închidem granița și forăm, forăm, forăm”. Amenințarea lui Trump

Fostul președinte american Donald Trump nu a respins posibilitatea...

Turul de Elită U19: cu cine vor juca tricolorii meciurile decisive pentru EURO 2024

Tragerea la sorți a ultimei runde de calificare înaintea...

Mihai Rotaru, pus la punct de șefii de la CFR Cluj: „Trebuie să fie un semnal de alarmă”

Derby-ul CSU Craiova - CFR Cluj a continuat și...

Fonduri pentru încălzirea orașului Drobeta-Turnu Severin

Fonduri de la Guvern pentru încălzirea locuințelor din municipiul Drobeta-Turnu Severin. Președintele Consiliului...