vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

OLT. DNA cere redeschiderea unui dosar care îl vizează pe Stănescu

Vicepremierul Paul Stănescu, liderul social-democraţilor olteni, a intrat în vizorul DNA. Procurorii cer redeschiderea unui dosar care îl vizează şi care a fost închis în 2013.

Potrivit site-ului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în data de 25 ianuarie urmează să aibă loc primul termen, după ce procurorii au cerut redeschiderea unui dosar ce îl vizează pe Paul Stănescu. Cauza a fost înregistrată la instanţa supremă în 17 ianuarie 2018, scrie MEDIAFAX, în dosar fiind vizate şi alte trei persoane: Marian Belu Briceag, Florin Cotoşman (fost şef în cadrul Gărzii de Mediu ) şi Remulus Manolache.

Potrivit sursei citate, ar fi vorba despre ancheta care a vizat finanţarea echipei de fotbal FC Aluminiu ALRO Slatina de către Consiliul Judeţean Olt, al cărui preşedinte a fost Stănescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ancheta a demarat în urma unui raport al Curţii de Conturi pe anul 2010 şi viza o finanţare nerambursabilă de două milioane lei. În urma cercetărilor efectuate la acea vreme, DNA Craiova a decis închiderea dosarului, în 2013.

Politica