sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reținut de polițiști după ce a amenințat mai mulți elevi cu un cuțit. Un copil a fost lovit cu pumnul în față

A crezut că legea pumnului dă roade mai bune decât un dialog civilizat și astfel a ajuns după gratii! Este vorba despre un bărbat de 37 de ani, din Peștișani, care a lovit un copil de 14 ani, chiar în curtea liceului unde acesta învață. Supărarea omului a pornit de la faptul că mai mulți elevi, printre care și victima, ar fi aruncat cu bulgări de zăpadă spre fiica lui. Grav este că bărbatul avea și un cuțit asupra sa și i-a amenințat pe elevi.

Copilul de 14 ani a fost lovit cu pumnul în față, având nevoie de patru zile de îngrijiri medicale. „Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 37 de ani, din comuna Peştişani, a intrat în curtea liceului din localitate unde a lovit un elev de 14 ani şi a ameninţat mai mulţi elevi, pe motivul că aceştia au aruncat cu bulgări de zăpadă spre fiica sa. Totodată, s-a procedat la efectuarea controlului corporal, asupra sa fiind găsit un obiect tăietor. În urma examinării elevului agresat de către medicul legist s-a constatat că, pentru leziunile traumatice suferite, necesită un număr de 3-4 zile îngrijiri medicale pentru vindecare. În baza probatoriului administrat în dosar, față de bărbatul de 37 de ani, s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, tulburarea ordinii și liniștii publice şi port fără drept de obiecte periculoase.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica