Conecteaza-te cu noi

Sport

CSU a pierdut primul test din Antalya

Publicat

pe

Echipa lui Mangia nu a reușit să iasă învingătoare din primul meci amical al stagiului de pregătire din Antalya. CSU a pierdut întâlnirea cu nemții de la SV Meppen, o echipă ce evoluează în al treilea eșalon al fotbalului german, cu scorul de 4-2.

În prima repriză, craiovenii s-au aflat la conducerea meciului prin reușita lui Mitriță din minutul 24, care a înscris cu un șut din afara careului. Până la pauză nu s-a mai marcat, iar la reluare Mangia a efectuat schimbări care au oferit ocazia nemților să revină în joc. Echipa germană a reușit să bulverseze apărarea craioveană prin trei goluri marcate în decursul a cinci minute.
Adversarii craiovenilor au făcut scorul 3-1 în favoarea lor prin reușite din minutele 55, 57 și 59, ca abia în minutul 77 Andrei Burlacu să reducă din diferență cu o execuție frumoasă. Nu a durat mult până ca nemții să marcheze din nou și să stabilească scorul final, pentru că două minute mai târziu de la reușita lui Burlacu, Meppen a mai băgat-o odată în poartă pentru 4-2. Oltenii au și ratat un penalti în finalul meciului prin Gustavo, care a trimis slab de la 11 metri.
„Sunt meciuri de pregătire și încercăm să punem în practică exact ce facem la antrenamente. Prima repriză ne-a aparținut, am avut multe ocazii de poartă, iar din a doua nu am apucat urmăresc prea mult, dar știu că am avut un penalti ratat. Consider că a fost un meci foarte bun și trebuie să ne pregătim în continuare. Meppen este o echipă din liga a treia germană, dar am întâlnit o formație destul de bună, care mai are o săptămână până o să înceapă campionatul și este la alt nivel cu pregătirea. Nu am văzut golul lui Burlacu, unul foarte frumos din câte am înțeles, ci doar pe cel al lui Mitriță. Mă bucur pentru ei că au marcat. Este un plus că reușim să înscriem și trebuie să o facem în contiunuare, pentru că numai așa putem să adunăm puncte în campionat”, a declarat Alex Băluță, după amicalul pierdut cu SV Meppen.
Antrenorul Devis Mangia a folosit următorii jucători în amicalul de duminică: Mitrovic – Dimitrov, Popov, Kelic, Screciu, Bancu – Bărbuț, Bic, Zlatinski – Mitriță, Băluță. După pauză, au mai intrat jucătorii: L. Popescu – Tiago, Popa, Datkovic, Martic, Constantin, Gustavo, Burlacu, Mihăilă și Juncu.
În următorul joc de pregătire din Turcia, CSU Craiova va întâlni formația Lechia Gdansk, pe 21 ianuarie.