vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorie de moral cu Rapid pentru întâlnirea cu Randers

Handbalistele de la SCM Craiova nu au întâmpinat probleme în confruntarea cu Rapid Metrou București, iar ar așa cum era așteptat au păstrat toate punctele acasă în partida de miercuri seara disputată în Sala Polivalentă din Craiova. Deși în prima repriză vizitatoarele s-au ținut mereu aproape de echipa craioveană, scorul înregistrând un avantaj minim la pauză pentru gazde, 13-12, după reluarea jocului elevele lui Bogdan Burcea au mărit ritmul și au trecut mai serios la conducerea partidei. Astfel, antrenorul lui SCM Craiova a reușit să mai și odihnească din jucătoare pentru partida grea ce urmează în weekend în competiția europeană, iar în același timp formația olteană și-a asigurat prima victorie din acest an în campionat.

Partida s-a încheiat cu scorul de 29-24 în favoarea gazdelor, iar SCM Craiova își păstrează locul trei din clasamentul Ligii Florilor.
„Cred că nu s-a pus problema învingătoarei în această partidă. După o primă repriză echilibrată, după pauză am turat puțin motoarele și ne-am luat un avans ce ne-a permis să odihnim anumite jucătoare. Este foarte greu, jucăm din trei în trei zile. Intensitatea, duritatea meciurilor își pun amprenta asupra stării de sănătate și a evoluției fetelor”, a declarat antrenorul handbalistelor craiovene, Bogdan Burcea.
SCM Craiova a evoluat prin următoarele jucătoare împotriva Rapidului: Dumanska, Stanciu, Lung – Țicu (8 g.), Florianu (5 g.), Nikolic (5 g.), Klikovac (3 g.), Rădoi (2 g.), Elisei (2 g.), Popescu (2 g.), Stoican (1 g.), Colac.
Fetele se pregătesc de duelul cu echipa daneză
Satisfacția celor trei puncte câștigate în fața Rapidului s-a regăsit și în starea jucătoarelor, care se pregătesc acum de întâlnirea de sâmbătă cu echipa daneză Randers, care va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova, de la ora 18.00, contând pentru etapa a II-a a fazei grupelor din Cupa EHF.
„Nicio partidă nu este ușoară. Ne bucurăm că am luat trei puncte și ne pregătim pentru jocul de sâmbătă cu Randers. Fiecare meci este important și trebuie să fim concentrate din primul minut indiferent de adversar”, a spus jucătoarea Craiovei, Yulia Dumanska.

Politica