joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Baciul”, consilier al premierului pentru Euro 2020

Gică Popescu este consilier al premierului pe probleme privind organizarea Campionatului European de Fotbal din 2020. Anunțul a fost făcut de prim-ministrul Mihai Tudose, într-o emisiune televizată.

„De astăzi, am un consilier nou pe probleme de organizare UEFA şi sport. Îl cheamă Gică Popescu. Îi sunt recunoscător că a acceptat. E un om de fotbal, un om recunoscut, un manager. Jos pălăria! Eu i-am spus, sincer: Gică, îţi mulţumesc că tocmai ţi-ai nenorocit din nou viaţa, îţi stăm la dispoziţie, te ajutăm, dar tu o faci, coordonezi lucrul acesta”, a spus Mihai Tudose, la Antena 3.
El a mai spus că Gheorghe Popescu este „pe cale să facă un bine ţării”.
„Am făcut-o să ne ajutăm pe noi. (…) Recunosc că ideea vicepremierului Ciolacu mie mi s-a părut genială. Mi-a fost frică. Când a venit prima dată a venit şi cu Gică Hagi… spectacol! (…) Sunt recunoscuţi… Eu sunt convins că Gică Hagi o să dea şi el o mână de ajutor cu tot ce poate. Când i-am rugat să vină, la începutul lui decembrie, la guvern, eu recunosc că am avut un sentiment de drag. Sunt nişte oameni care au făcut cinste României şi care îşi lasă deoparte toate problemele şi se bagă într-un meci complicat. Sunt convins că vor face tot ce vor putea şi i-am asigurat şi noi de tot sprijinul”, a mai spus premierul, conform Mediafax.
UEFA Euro 2020 va fi a 16-a ediție a Campionatului European de fotbal. Întrucât atunci se aniversează 60 de ani de la înființarea turneului, competiția se va desfășura în 13 orașe ale Europei, între care și București. În România se vor disputa meciuri din optimi de finală și faza grupelor, mai exact patru partide.

Politica