joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal într-o discotecă din Borăscu. Agentul de pază a ajuns la spital

Un agent de pază al discotecii din comuna Borăscu a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu o bâtă de baseball. Totul s-a petrecut în timpul serviciului, în seara zilei de 5 ianuarie 2017, când doi tineri au forțat intrarea în localul respectiv deși ei aveau interdicție în acest sens. Patronul discotecii este cel care luase hotărârea, tot el anunțându-i pe polițiști despre scandal.

Când oamenii legii au ajuns la fața locului să vadă despre ce e vorba, nicio persoană participantă la altercaţie nu a mai fost găsită.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că doi tineri ar fi coborât dintr-un autoturism şi ar fi exercitat acte de violenţă împotriva agentului de pază al discotecii, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pe fondul interdicţiei de a pătrunde în local, pusă celor doi, de către administratorul societăţii. Agentul de pază a suferit leziuni şi s-a prezentat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind continuate cercetările pentru fi stabilite împrejurările exacte în care au avut loc faptele”, informează reprezentanții IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Două rețineri

Marți, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru, Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru şi Serviciului de Acţiuni Speciale, în baza unui mandat de percheziţie emis de Judecătoria Motru, au efectuat o percheziţie la domiciliul a doi tineri, din comuna Bolboşi şi au pus în executare şapte mandate de aducere la sediul Poliţiei Municipiului Motru, pentru continuarea cercetărilor.

Prin ordonanţă, s-a dispus efectuarea, în continuare, a urmăririi penale faţă de un tânăr, de 25 de ani, din comuna Bolboşi şi faţă de un altul, de 17 ani, din comuna Slivileşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, care au dobândit calitatea de suspecţi, în cauză. Faţă de aceştia a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore şi introducerea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru cu propunerile corespunzătoare”, se mai arată în comunicatul emis de IPJ Gorj.

Alte trei persoane, cercetate în libertate

De asemenea, poliţiştii s-au sesizat din oficiu faţă trei tineri, de 20, 22 şi 26 de ani, toţi din comuna Bolboşi, şi unul de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, persoane din anturajul celor în cauză, bănuiţi pentru săvârşirea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, urmând a fi cercetaţi în libertate.

Politica