vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Contra i-a vizitat pe craioveni în Antalya

Selecționerul României a trecut ieri prin cantonamentul CSU din Antalya pentru a observa jucătorii potențiali de a fi convocați la echipa națională. Cosmin Contra a stat de vorbă cu antrenorul lui CSU Craiova, a urmărit una dintre ședințele de pregătire a oltenilor și a oferit câteva declarații. Antrenorul naționalei este posibil să fie prezent și la amicalul pe care îl va susține duminică echipa craioveană, cu nemții de la SV Meppen.

Devis e un băiat extraordinar. L-am felicitat pentru munca pe care o face aici la Craiova. Este un antrenor care a schimbat ceva în jocul Craiovei și asta cred că e cel mai important. Lupta la titlu va fi destul de grea, echipa care va fi cea mai constantă în rezultate în play-off va câștiga campionatul, e clar lucrul ăsta. Eu cred că oricine intră în play-off are șanse la titlul. Toți jucătorii au poarta naționalei deschisă. Ei trebuie să demonstreze că joacă bine și vor fi convocați. Mitriţă trebuie să joace la fel de bine ca şi până acum şi vom vedea ce se va întâmpla. Craiova se bate la titlu şi e ok ca Băluţă să rămână, să-şi continue contractul”, a declarat Cosmin Contra.

Craiovenii se pregătesc intens în Antalya, alternând antrenamentele fizice cu cele de pregătire tehnică, iar în curând vor începe și testele prin jocuri amicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica