vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Petrecere cu înjunghiere, de Sfântul Ion

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Fărcaşele, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii olteni şi urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea de arestare preventivă pe 30 de zile, după ce, la o petrecere de Sfântul Ion, a înjunghiat un alt bărbat, din aceeaşi localitate.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat că cei doi bărbaţi se aflau, alături de mai multe persoane, la o petrecere cu ocazia Sfântului Ion. Conflictul dintre ei a izbucnit spontan, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii privind „aspecte din trecut”.

În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 7 spre 8 ianuarie 2018, pe fondul consumului excesiv de alcool şi al unor discuţii contradictorii, suspectul a aplicat un număr de trei lovituri cu un cuţit tip briceag victimei, în zona abdominală şi a antebraţului stâng, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 12-14 zile de îngrijiri medicale, cu menţiunea că plaga de la nivelul antebraţului stâng este considerată leziune de apărare”, a declarat procurorul Anuţa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ea a adăugat că, în cursul zilei de astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, arestarea preventivă a inculpaţilor, pentru o durată de 30 de zile.

Politica