joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Handbalistele se concentrează pe victoria cu Rapid

 

După înfrângerea de la Brest, care a venit totuși în urma unui joc bun al craiovencelor, handbalistele de la SCM Craiova sunt motivate să reia campionatul cu un succes. Echipa craioveană va întâlni astăzi, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă din Craiova, Rapid Metrou București, în prima etapă a acestui an calendaristic din Liga Florilor.

Formația antrenată de Bogdan Burcea trebuie să își păstreze același ritm în competiția internă pe care l-a avut și în toamna anului trecut, iar pentru asta nu are voie să greșească chiar în primul meci intern din 2018. Mai mult, o victorie în jocul de azi le-ar ridica moralul fetelor de la SCM și pentru a doua întâlnire din grupele EHF, cu Randers HK, care va avea loc sâmbătă la Craiova.

Mâine (n.r. – azi) vom avea un meci foarte important în campionat pe care trebuie să-l abordăm cu maximă seriozitate iar sâmbătă, în Cupa EHF, întâlnim Randers HK. Amândouă sunt meciuri extrem de importante și trebuie să fim concentrate pentru ambele partide. Ne dorim să obținem maximum din cele două partide dar este foarte important să ieșim sănătoase, fără accidentări, pentru că urmează o perioadă extrem de încărcată, cu meciuri pe 3 fronturi, Liga Florilor, Cupa EHF și Cupa României”, a declarat Valentina Ardean Elisei, jucătoare a SCM Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andreea Pricopi și Nicoleta Tudor, indisponibile și pentru meciul de azi

Antrenorul secund al formației craiovene de handbal feminine, Dumitru Berbece, a vorbit și el despre disputa cu Rapid din această seară, afirmând că echipa va simți în continuare lipsa a două jucătoare, Andreea Pricopi și Nicoleta Tudor care sunt încă accidentate. Berbece speră la o victorie fără probleme în fața grupării bucureștene și ca toate jucătoarele să iasă sănătoase din această întâlnire.

dumitru-berbeceMeciul de mâine (n.r. – azi) cu Rapid București este foarte important. Ținând cont de poziția noastră din campionat trebuie să ne luptăm pentru fiecare punct pus în joc pentru a ne îndeplini obiectivul propus la sfârșitul campionatului. Deocamdată ne concentrăm pe meciul de mâine seară (n.r. – azi) de la ora 17:30 contra Rapid București și abia apoi ne vom îndrepta privirile spre meciul contra Randers HK din Cupa EHF. Din păcate suntem afectați de starea de sănătate a jucătoarelor și ne dorim în primul rând ca în urma meciului contra Rapid București să nu avem și alte jucătoare accidentate. Din păcate, ca și la meciul din Franța, contra Brest, avem două jucătoare care nu pot evolua, Andreea Pricopi și Nicoleta Tudor. La Brest am fost foarte aproape de a obține un rezultat bun. Cu mai multă încredere din partea jucătoarelor, rezultatul putea fi altul. Am jucat până în ultima secundă. În meciul retur ne vom prezenta altfel în sensul de încredere și vom reuși să facem un meci mult mai bun decât am făcut în Franța, a declarat Dumitru Berbece

Politica