joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgul de Turism al Olteniei aduce peste o sută de firme la Craiova

Centrul Multifuncțional Craiova va găzdui, în perioada 9-11 martie 2018, cea de-a treia ediție a Târgului de Turism al Olteniei. La eveniment se estimează că vor participa peste o sută de firme expozante. Noutatea anului 2018 este charter-ul către Antalya cu plecare din Craiova ce va fi operat de compania turcă Atlas Global cu o aeronavă Airbus 320. Concomitent cu această acțiune se va organiza și Horeca Expo Oltenia ediția a II-a, expoziţie de echipamente pentru sectoarele horeca, panificație și cofetărie.

 

Potrivit organizatorilor, pentru ediția din acest an a Târgului de Turism al Olteniei a crescut interesul expozanților, la ora actuală gradul de ocupare a spațiului expozițional dedicat acestui eveniment fiind de 65 %.

„Și-au anunțat intenția de a participa un număr de peste o sută de firme expozante și peste 600 de firme vizitatoare din domeniile: turism, hoteluri și pensiuni, restaurante, baruri și cafenele, firme de catering, companii de transport auto și feroviar, companii aeriene, asociații de turism, companii de asigurări. Noutatea anului 2018 este charter-ul către Antalya cu plecare din Craiova ce va fi operat de compania turcă Atlas Global cu o aeronavă Airbus 320. Agențiile de turism care vor fi prezente la târg au anunțat oferte speciale pe perioada târgului pentru această destinație. Nu vor lipsi prezentări de locaţii noi deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinaţii”, a precizat Cristina Dușcă, reprezentant al fimei care se ocupă de organizarea evenimentului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Secțiune pentru producătorii din panificație, cofetărie și patiserie

Concomitent cu ediţia a III-a a Târgului de Turism al Olteniei se va desfăşura Horeca Expo Oltenia ediția a II -a, expoziţie de echipamente pentru sectoarele horeca, panificație și cofetărie.

„Horeca Expo Oltenia, ce se desfășoară alături de Târgul de Turism, se definește ca un eveniment dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite pentru hoteluri, restaurante și baruri.

Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista. Noutatea acestei ediții este includerea unei secțiuni noi dedicate producătorilor din segmentul panificației, patiseriei și cofetăriei”, a mai spus Dușcă.

 

Transport și intrare gratuite

Urmând exemplul ediției anterioare, organizatorii vor pune la dispoziția vizitatorilor în zilele de sâmbătă şi duminică transport tur – retur, gratuit, din cele mai îndepartate zone ale orașului până la locul de desfăşurare a evenimentului. Intrarea vizitatorilor va fi liberă. Târgul de Turism al Olteniei este organizat de către PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova și consiliile judeţene Dolj, Gorj, Vâlcea și Mehedinți.

Politica