sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască doi polițiști de la Rutieră

Un bărbat de 46 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să dea mită polițiștilor de la Rutieră. Oamenii legii depistaseră faptul că acesta se urcase băut la volan. Evenimentul a avut loc în Craiova, în cursul zilei de duminică, „oferta” șoferului aducându-i acestuia din urmă probleme cu legea.

 

Ofiţerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, au realizat prinderea în flagrant a bărbatului, acesta din urmă intenționând să ofere suma de 350 lei către doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova – Biroul Poliției Rutiere.

„Cel în cauză a oferit banii pentru a nu fi sancţionat contravenţional şi a nu i se reţine permisul de conducere auto întrucât a fost depistat conducând un autoturism cu viteza de 86 km/oră iar, ca urmare a testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit o concentraţie de 0,09 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au refuzat categoric oferta și au sesizat D.G.A.- S.J.A. Dolj, care împreună cu procurorul de caz au procedat la constatarea infracţiunii flagrante, imediat după ce făptuitorul, în biroul agenţilor de poliţie, le-a oferit suma de bani menționată”, se arată într-un comunicat de presă al DGA-SJA Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită. El urma a fi prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

Politica