joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La Severin taxele și impozitele se plătesc în 4 locații

Severinenii persoane fizice şi juridice, care îşi vor achita taxele şi impozitele pe acest an până la primul termen, respectiv 31 martie, vor beneficia şi în acest an de bonificaţia de 10 procente. Severinenii pot plăti impozitele, de luni, 8 ianuarie 2018, la ghișeele Direcției de Taxe și Impozite Locale. Plata impozitelor se poate realiza și on-line pe site-ul www.ghișeul.ro.

Patru casierii vor fi deschise în municipiul Drobeta Turnu Severin: casieria sediului de pe Bulevardul Carol 1 nr.17 – între orele 08:00-16:30, casieria din incinta Pieței Mircea (piața de fructe, etajul 1), casieria din Piața Crișan – între orele 08.00-16.00 și casieria din incinta Tribunalului Mehedinți – 08.00-13.00.

Severinenii care nu îşi plătesc dările la stat până la 31 martie nu vor beneficia de reducerea de 10 procente și în plus vor suporta consecinţele legale, aplicându-li-se penalităţi pentru fiecare lună de întârziere. Ca în fiecare an cei mai conștiincioși plătitori de taxe și impozite rămân tot pensionarii. Încă din prima zi de plată, adică de luni, aceștia au format cozi însemnate la ghișee pentru a scăpa de o grijă în plus.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica