joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Biblioteca Aman dă tonul distracției în noul an la Water Park-ul din Craiova

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” va fi prezentă duminică, 7 ianuarie 2018, în intervalul 12.00-16.00, în cel mai mare parc acvatic din Oltenia, Water Park-ul din municipiul Craiova.
Dornici să fie cât mai aproape de comunitate, bibliotecarii își vor instala standurile pe “Insula Lecturii”, locul în care biblioteca a inițiat proiectul „Summer Books & Water Library”.
Toți cei care vor fi prezenți dumincă în cadrul complexului Water Park, cel mai nou și inedit spațiu de lectură din Craiova, vor avea posibilitatea de a lectura numeroase cărți. Pentru cei mici au fost pregătite și atelierele de pictură pe față și hand-made, dar și diverse jocuri interactive.
“La sfârșitul verii trecute, simultan cu inaugurarea celui mai mare și modern complex acvatic din regiunea noastră, Biblioteca Aman deschidea atât în spațiul închis al Water Park-ului, cât și în aer liber, “Insula Lecturii”, o oază de lectură și activități recreative. De atunci și până în prezent, toți cei care au ales Water Park-ul din Craiova au avut posibilitatea ca între reprizele de bălăceală și distracție să lectureze cărțile pe care le-am pus la dispoziție. Duminică, 7 ianuarie, bibliotecarii vor fi din nou prezenți la Water Park. Alături de cărțile cu care i-am obișnuit pe craioveni, pentru ultima zi de weekend am pregătit câteva activități hazlii. Copiii, și nu numai, sunt invitați să aleagă dintr-o gamă variată de picturi pe față, cele mai multe reprezentând diverse personaje de desene animate, să participe la jocuri de echipă și să-și exerseze priceperea în realizarea de elemente și figurine în tehnica hand-made. Ne dorim ca prin această acțiune să deschidem calea unei colaborări strânse cu Water Park-ul din orașul nostru, în măsură să ne aducă în contact cât mai des și cât mai consistent cu un număr cât mai mare de craioveni”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

Biroul de presă Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”

Politica