vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Locuri de muncă în Spania. Firma caută personal pentru ambalat fructe, tractoriști și șoferi pentru autobuz

Doljenii injteresați de un loc de muncă peste hotare au la dispoziție, prin EURES România, nu mai puțin de 150 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe), în Spania.  Muncitorii vor lucra atât în câmp la cules fructe, curățat pomi, cât și în fabrică la aranjarea fructelor în lăzi și caserole.

Sunt oferite 100 locuri de muncă pentru femei pentru munca în câmp și ambalat în depozit și 50 locuri de muncă pentru bărbați pentru munca în câmp, din care: 1 șofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D + atestat); 2 șoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C + E și atestat) și 2 tractoriști.

Salariu oferit este de 6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp) și 5.96 euro brut/oră (pentru lucrul în fabrică).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Transportul dus-întors  va fi plătit de muncitor. Pentru locuință (utilități) și alte cheltuieli se reține 10% din salariu în primul an și în al doilea an 5% din salariu. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Contractul de muncă se semnează în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială-obținere NIE).

Durată contract este de 6 luni ( aprilie – septembrie 2018 ) cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Nu se solicită cunoștințe de limbă străină.

Persoanele cu domiciliul în județul Dolj, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV Europass, adeverință medicală .

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31 martie 2018. Data și locația bursei urmează a fi comunicate ulterior.

Politica