vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Din ciclul „las` că merge și-așa!”, IPJ Mehedinți nu are echipă managerială

IPJ Mehedinți este lăsat să meargă pe pilot automat cu posturile de adjuncți ținute vacante de luni de zile! Doar un singur om conduce IPJ Mehedinți. Și nici acesta nu a dat concurs pentru post. El este comisarul șef Mirel Dumitru care potrivit site-ului oficial al instituției este împuternicit adjunct inspectorat. De luni bune Mirel Dumitru conduce singur IPJ Mehedinți. Spunem conduce singur pentru că din echipa managerială nu mai face parte niciun alt polițist în condițiile în care se știe limpede că un inspectorat județean de poliție este condus de un inspector șef sau comandant și de doi adjuncți. Ei bine la Mehedinți nu mai este nici adjunct. A fost doar unul singur pentru o perioadă scurtă după care a fost promovat comandant la IPJ Gorj. Este vorba de comisarul șef Decebal Dumitru Drăghiea, fiul prefectulului de Mehedinți, Nicolae Drăghiea.

Comisarul „3D” – Decebal Dumitru Drăghiea – a fost numit prin împuternicire din luna mai 2017 adjunct al IPJ Mehedinți, funcție prin care trecuse anterior și comisarul șef Ion Frățilescu, unul din actualii adjuncți cu care Drăghiea colaborează la Gorj. Noul inspector șef al Poliției Gorj este fiul prefectului din Mehedinți, Nicolae Drăghiea.

A fost promovat pe bază de competență profesională, nu pentru că este copilul prefectului. Și ca el au mai fost promovați mulți tineri competenți”, declara, la acea vreme, agentul șef Janin Bucă, lider de sindicat în cadrul IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gorjul, județul învecinat, are în prezent conducere completă la IPJ Gorj, cel de-al doilea adjunct fiind comisarul șef Daniel Fețanu. În aceste condiții este surprinzător cum de IPJ Mehedinți este lăsată doar în cârca unui om pe nume Mirel Dumitru și nimeni nu întreprinde nici un demers legal pentru ca lucrurile să intre pe un făgaș normal. Mai precis să apară din pământ din iarbă verde doi adjuncți și un comandant, adică adevărata echipă managerială.

Politica