vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Saramura de pește atrage turiști pe Clisura Dunării de Revelion

Sute de turişti au ales să petreacă sărbătorile de iarnă la Mehedinți pe Clisura Dunării, pentru a degusta nu numai produse tradiţionale ci și saramura de pește şi pentru a se plimba pe apă în croaziere. Preţul unui sejur porneşte de la 400 de lei, dar se dublează de Revelion. La Clisura Dunării, în judeţul Mehedinţi, majoritatea pensiunilor au pachete speciale pentru Revelion. Pachetele includ croaziere pe Dunăre, mai ales că vremea din aceste zile este frumoasă, şi drumeţii pe munte.

În această perioadă sunt deschise câteva pensiuni. Nu este o zonă specifică. Pachetele conţin şi croaziere pe Dunăre, dar depinde foarte mult de timp. Drumeţii se vor face, un pachet frumos are o pensiune care organizează plimbări cu căruţa sau cu sania, se pare mai mult cu căruţa decât cu sania. Se pot face drumeţii, vizitarea colecţiei de costume şi etnografie şi folclor”, a declarat Marin Cărămizaru, preşedintele Asociaţiei de Turism şi Agrement Cazanele Dunării.

În zona Clisurii, preţurile pentru trei nopţi de cazare, cu mic dejun şi masa festivă de Revelion, pot să ajungă până la 900 de lei de persoană. Sunt şi pachete de 450-600 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica