vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

AMR a retras sprijinul acordat deputatei Mariana Venera Popescu

Asociația Macedonenilor din România (AMR) anunță că a retras oficial sprijinul acordat deputatei Mariana Venera Popescu, pentru că „instigă la anarhie și manipulare a etniei macedonene din România”, după cum susțin reprezentanții Asociației.

Popescu Mariana Venera a fost propusă sub presiune de doamna Constantina Dumitrescu și a candidat la alegerile din decembrie 2016 fără ca aceasta să accepte un al doilea candidat pe listă din partea Asociației Macedonenilor din România. Popescu Mariana Venera a candidat sub sigla AMR, în calitate de reprezentant al Asociației Macedonenilor din România, unica organizație reprezentativă pentru etnia macedoneană din această țară. Retragerea susținerii se face datorită faptului că acest deputat, Popescu Mariana Venera, instigă la anarhie și manipulare a etniei macedonene din România și nu în ultimul rând faptul că aceasta a afirmat în cadrul parlamentului, a DRI și în fața unor membri că nu mai face parte din organizația AMR și nu o mai reprezintă. Aducem la cunoștința instituțiilor statului și Statului Român acest lucru pentru a se lua toate măsurile legale cu astfel de persoane care sfidează legea și moralitatea pentru atingerea intereselor personale”, se arată într-un comunicat de presă transmis de AMR.

De altfel, deputata a cerut rezilierea contractelor de comodat pe care le avea cu organizația pentru sediile din București și Băilești, mai arată reprezentanții AMR, care i-au cerut să nu mai folosească însemnele Asociației.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica