marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Programare online la Paşapoarte

Aplicația de programare online pentru eliberarea de pașapoarte a fost lansată, vineri, programările putând fi făcute începând cu data luni, 18 decembrie 2017.

 

Potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt, aplicația de la nivelul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Olt poate fi accesată la adresa http://epasapoarte.ro/Home/Programare sau de pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Olt – www.prefecturaolt.ro.

Pentru mai multe informații rugăm cetățenii să se adreseze lucrătorilor Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Olt, la numerele de telefon 0770.822.771 sau 0249.436.846”, se arată în comunicatul citat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, Instituția Prefectului – Județul Olt recomandă solicitanților următoarele: să verifice valabilitatea actelor deținute și să se programeze din timp pentru a evita aglomerația; să se prezinte la ghişeu la ora şi data rezervată, având asupra lor toate documentele necesare; înainte de completarea programării, să se asigure că deţin toate actele necesare depunerii cererii, programarea fiind gratuită şi netransmisibilă.

Politica