vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pescar înecat în barajul Moşteni

Un pescar în vârstă de 50 de ani, din Curtişoara, a fost găsit de scafandrii ISU înecat în lacul de acumulare Moşteni de pe râul Olt. Bărbatul era căutat după ce a plecat duminică dimineaţă la pescuit şi nu s-a mai întors.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că intervenţia pompierilor a fost solicitată de poliţişti care, luni dimineaţă, au găsit hainele şi bicicleta bărbatul pe malul apei.

„Este vorba de un bărbat în vârstă de  50 de ani, din Curtişoara, plecat ieri dimineață la pescuit. Solicitarea a fost făcută de poliție, în aceasta dimineaţă, după ce au fost găsite hainele si bicicleta pe mal. La fata locului s-au deplasat o autospecială pentru prima intervenţie si comandă, o barcă pneumatică, un echipaj SMURD şi autospeciala pentru transport scafandri şi materiale la locul intervenției”, a afirmat Băsăşteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a adăugat că pescarul a fost găsit la doi metri de mal, la scurtă vreme de la intervenţia scafandrilor, la ora transmiterii acestei ştiri, intervenindu-se pentru scoaterea sa la mal.

Politica