sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Campanie gratuită de sterilizare a cățeilor

Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân (SPGCS) Slatina a semnat un contract de prestări servicii cu un medic veterinar, în vederea derulării programului de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpâni din municipiu.

Directorul Serviciului, Bodan Apostoliceanu, a explicat care sunt paşii pe care proprietarii patrupedelor trebuie să-i urmeze pentru a beneficia de sterilizare gratuită.

Am reuşit până la urmă, după a treia licitaţie, să încheiem un contract cu un medic veterinar de liberă practică din municipiul Slatina. Tot ce trebuie să facă proprietarii câinilor este să depună o solicitare scrisă la sediul primăriei sau la sediul adăpostului, să aducă carnetul de sănătate al căţelului din care să rezulte că este cazat pe raza municipiului Slatina, dar şi o copie de pe buletin. Noi vom elibera un bon de ordine cu adresa şi numele cabinetului unde trebuie să meargă şi i se va face sterilizarea, gratuit”, a afirmat Apostoliceanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a adăugat că programul are finanţare pentru derularea pe parcursul unui an.

Deja se pot înscrie, sistemul funcţionează, contractul este semnat de două zile. Am alocat suma de 200.000 lei, iar contractul s-a încheiat pe suma de 167.000 lei. Sunt bani suficienţi pentru toate sterilizările, pe un an de zile”, a conchis directorul SPGCS Slatina.

Politica