vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Zâmbetul de Sărbători” pentru copiii din Olt

Politicieni şi conducători ai unor instituţii din Slatina şi judeţul Olt vor încerca să aducă zâmbete şi bucurie în sufletele copiilor cu posibilităţi reduse, în cadrul campaniei „Zâmbetul de Sărbători”, desfăşurată în perioada 18 – 24 decembrie, de PES Activists Olt, organizație în cadrul PSD Olt.

Potrivit unui comunicat remis de PES Activists Olt, la inițiativă au răspuns pozitiv, pentru a duce zâmbete și bucurie în sufletele a zeci de copii și familii cu posibilități materiale reduse din județul Olt, mai mulți membri PSD și activiști PES.

Cătălin Rotea, Corina Sulger, Rădiţa Piroșca, Renică Diaconescu, Sorin Brătoi, Adelin Bărbulete, George Şofaru, Cristina Tudosie, Diana Dragomir, Antonio Ghiță și Florin Iordache sunt persoanele publice care vor împodobi un brăduț de Crăciun și vor oferi cadouri copiilor din familiile lipsite de posibilități.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Campania, organizată pentru cel de-al patrulea an consecutiv, este mai mult decât o acțiune socială, deoarece cei implicați discută și interacționează cu copiii în jurul bradului de Crăciun, pe care îl și îmbodolesc împreună. Fiind alături de aceste familii, personalitățile publice de pe plan local vor încerca să le aducă bucuria Sărbătorilor de Iarnă”, se mai arată în comunicatul citat.

Politica