miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 285 de kilograme de petarde și artificii, în apartamentul unui craiovean

Un bărbat de 33 de ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, petardele și artificiile fiind ridicate de oamenii legii în vederea continuării cercetărilor.

Vineri, 8 decembrie a.c., în urma unor informații exploatate și activităților specifice întreprinse în comun de polițiști din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase al IPJ Dolj și polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova, a fost depistat S. COSMIN, 33 de ani, din Craiova, județul Dolj, care deținea la domiciliu peste 12. 600 de articole pirotehnice.

Ulterior efectuării unei percheziții la domiciliul bărbatului, polițiștii craioveni au găsit în apartamentul acestuia mai multe cutii de petarde, baterii de artificii, precum și alte articole pirotehnice care fac parte dintr-o clasă de materiale supuse autorizării, pe care acesta le procurase ilegal și pe care intenționa să le comercializeze pe raza municipiului Craiova  fără a respecta pevederile legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase s-a stabilit faptul că, în luna decembrie, cel în cauză a achiziționat cantitatea de 285 de kg de articole pirotehnice  din municipiul Timișoara.

Polițiștii doljeni au întocmit în cauză un dosar penal sub aspectul săvârșiii infracţiunii de ,,efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, faptă prevăzută de Legea nr. 126/1995R, privind regimul materiilor explozive, toate articolele pirotehnice fiind ridicate de oamenii legii în vederea continuării cercetărilor.

Politica