joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipele de baschet și volei evoluează în deplasare

Cele două echipe masculine ale SCM Craiova vor merge în acest final de săptămână pe terenuri străine în campionat. Baschetbaliștii craioveni vor întâlni astăzi, de la ora 18.30, BC CSU Sibiu în deplasare. Echipa olteană a câștigat ultimul meci disputat în campionat cu Dinamo București, scor 110-84, dar staff-ul tehnic nu a fost mulțumit de evoluția jucătorilor craioveni, care nu au arătat atitudinea dorită și au suferit probleme în apărare.

Managerul echipei a anunțat oricum că dorește să mai producă modificări în lot pentru a crea un sistem cu o defensivă mai puternică. Formația din Sibiu are același număr de puncte ca și SCM Craiova în clasment, pierzând ultimul joc cu Phoenix Galați.

Altfel, echipa de volei masculin a lui Dan Pascu va începe returul sezonului regulat cu o deplasare la una dintre formațiile slabe ale campionatului. Voleibaliștii craioveni vor întâlni sâmbătă, de la ora 16.00, CSS 2 CNE Baia Mare și ar trebui să acumuleze prima victorie afară din acest sezon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

SCM Craiova nu a câștigat niciun meci în deplasare în această stagiune, iar acest meci îi oferă ocazia să spargă gheața în partidele de afară urmând să dea piept cu o echipă ușor de învins.

Politica