joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ghighilicea, spre Ripensia

Autor a 6 goluri în acest tur, mijlocașul severinean al echipei Millenium Giarmata, Claudiu Ghighilicea, a intrat în vizorul mai multor cluburi de Liga 2

Printre echipele interesate de jucătorul de 24 de ani se numără și Ripensia Timișoara, club la care apără orșoveanul Dalin Munteanu.

Eu, sincer, nu știu nimic, dar dacă este așa, vă dați seama că mă încântă faptul ca sunt urmărit și de alte echipe. Momentan sunt la Giarmata și mai am contract aici, mă interesează să îmi fac treaba cât mai bine, să marchez cât mai multe goluri, pentru că domnul profesor are încredere în mine și nu vreau să dezamăgesc. Bineînțeles că voi munci și mai mult, voi da totul pentru că îmi doresc enorm să mă dezvolt”, a dezvăluit jucătorul originar din Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În acest sezon, Ghighilicea a marcat câte un gol cu Gloria Lunca Teuz Cermei (2-2), CSM Școlar Reșița (1-4), CSU 2 Craiova (1-3) și CSM Lugoj (2-3), dar și o „dublă” cu Cetate Deva (3-2). Echipa sa, Milleniul Giarmata a încheiat seria a 4-a din Liga 3 pe locul 12, cu 3 victorii, 3 egaluri și 8 înfrângeri, golaveraj 19-33.

Fost junior la GP Craiova, severineanul Claudiu Ghighilicea a mai jucat în Liga 3 la Minerul Valea Copcii Mehedinți și Minerul Motru.

Politica