miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Accident rutier cu 3 mașini și 2 victime la Broșteni

Accident spectaculos la Mehedinți pe raza comunei Broșteni. Un bărbat de 47 de ani din comuna Broșteni, județul Mehedinți, a pătruns cu autovehiculul pe care îl conducea pe contrasens, apoi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un cetățean în vârstă de 56 de ani, din comuna Schela, județul Gorj. Astfel, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță față de autoturismul care îl preceda, în momentul în care conducătorul acestuia a frânat, bărbatul de 47 de ani, pentru a evita impactul, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism, condus de către un bărbat din județul Gorj. În urma accidentului de circulaţie a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului de 47 de ani, precum și a unui alt bărbat de 51 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta. Cele două persoane au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Municipal Motru, pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, iar starea de viabilitate a drumului nu a influenţat producerea accidentului. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tânăr beat și fără permis prins la volan

La data de 5 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani din comuna Căzănești, județul Mehedinți, care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere și având o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, în urma desfășurării activităților specifice, polițiștii au oprit în trafic un autovehicul condus de un tânăr de 22 de ani, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor efectuate, aceștia au stabilit faptul că tânărul respectiv nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, și, întrucât emana halenă alcoolică, au procedat la testarea cu aparatul etilotest.

Acesta a indicat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul a fost condus la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Politica