miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Andrei Lazăr, implicat într-un nou scandal

Un bărbat, de 34 ani, acuză că a fost șicanat și urmărit în trafic de Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, și că i-a distrus mașina.

Potrivit Poliției Dolj, luni, în jurul orei 13.30, Elian Cîrciu, de 34 ani, din Sadova, a sunat la 112 și a spus că este urmărit în trafic de două autoturisme, unul fiind condus de Andrei Lazăr. Polițiștii au stabilit că doljeanul din Sadova, care conducea un Land Rover, cu o platformă pe care se afla un autoturism avariat, s-a întâlnit cu Lazăr, aflat la volanul unui A4, la centrul de dezmembrări auto din satul Secui, comuna Teasc. Între cei doi exista un conflict mai vechi, iar în fața centrului de dezmebrări și-au adresat reciproc injurii. Cîrciu susține că a plecat apoi spre Craiova, însă a fost urmărit de Lazăr, cu autoturismul său, dar și de un Lexus. Acesta mai susține că la intrarea în Malu Mare a fost șicanat cu mașina de Lazăr. Mai mult, acesta i-ar fi lovit autoturismul cu o bâtă. Cîrciu s-a refugiat la centrul de dezmembrări auto din malu Mare și a așteptat polițiștii. Oamenii legii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili cum s-au petrecut exact evenimentele.

Andrei Lazăr, care a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul anilor, este judecat în prezent, în stare de libertate, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, după ce, în 2016, el și un prieten al său au înjunghiat un craiovean de 34 ani, scandalul având loc la Casa Studenţilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

sursa foto: facebook

Politica