joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr găsit spânzurat în Pădurea Strehareți. Pierduse bani la „păcănele”

Un tânăr de 18 ani, din Valea Mare, județul Olt, fost sportiv la LPS Slatina, medaliat cu bronz în vara anului trecut, la Campionatul Naţional „Liga Juniorilor”, a fost găsit spânzurat, marți dimineață, în zona Pădurii Strehareți. Ionuț Alin Cârstea, fusese dat dispărut, de părinți, în urmă cu o zi, după ce plecase de acasă cu 4.000 de lei și bijuterii din aur. El ar fi pierdut banii la „păcănele”.

Trupul tânărului a fost observat de o patrulă a Poliţiei Locale Slatina. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul Iulian Nicolae, a declarat că tânărul nu prezenta urme de violenţă, fiind vorba de o sinucidere. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. „Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani, din Valea Mare. El a fost găsit spânzurat în Pădurea Strehareţi, în vecinătatea lacului. Nu există suspiciuni că ar fi fost victima vreunei infracţiuni. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală“, a afirmat reprezentantul IPJ Olt. Cadavrul a fost transportat la Morga Slatina pentru efectuarea necropsiei.

Alin Ionel Cârstea a terminat liceul anul trecut. Profesorii de la LPS Slatina, cei care i-au îndrumat destinul timp de patru ani, s-au declarat şocaţi de gestul tânărului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica