Tânăr din Severin, prins în timp ce ridica un pachet cu droguri de la Poștă

Un tânăr din Severin a fost prins cu peste 100 pastile de Ectasy și cu peste 30 de grame de canabis. Potrivit reprezentanților Poliției Mehedinți, tânărul a fost prins în flagrant în timp ce ridica pachetul cu droguri de la Poștă.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că pastilele de Ectasy au fost primite prin colet din Germania, iar cantitatea de canabis a fost achiziționată din țară. Au fost efectuate în continuare 4 percheziții imobiliare pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin, iar în urma acestor activități au fost reținute, pentru 24 ore, 2 persoane”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Mehedinți.

Acțiunea a fost desfășurată de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinți, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Mehedinți, și având suportul tehnic asigurat de către Biroul de Operațiuni Speciale Mehedinți.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări în acest caz pentru infracțiunea de trafic internațional de droguri de risc și mare risc.

Populare

Recomandări

Președintele CNCD, despre interzicerea femeilor la Mănăstirea Frăsinei: ”Sunt lucruri care țin de organizarea internă a cultului respectiv”

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos, a...

ANM: Cod portocaliu de ninsori şi viscol, în Gorj și Vâlcea

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare...

Mehedinți: S-a votat bugetul și lista de investiții pe 2003, la Consiliul Județean

Consilierii din cadrul Consiliului Județean Mehedinți au aprobat, în...

Avertizare MAE: Risc ridicat de insecuritate în Istanbul

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care locuiesc...