marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr din Severin, prins în timp ce ridica un pachet cu droguri de la Poștă

Un tânăr din Severin a fost prins cu peste 100 pastile de Ectasy și cu peste 30 de grame de canabis. Potrivit reprezentanților Poliției Mehedinți, tânărul a fost prins în flagrant în timp ce ridica pachetul cu droguri de la Poștă.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că pastilele de Ectasy au fost primite prin colet din Germania, iar cantitatea de canabis a fost achiziționată din țară. Au fost efectuate în continuare 4 percheziții imobiliare pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin, iar în urma acestor activități au fost reținute, pentru 24 ore, 2 persoane”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Mehedinți.

Acțiunea a fost desfășurată de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinți, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Mehedinți, și având suportul tehnic asigurat de către Biroul de Operațiuni Speciale Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii efectuează în continuare cercetări în acest caz pentru infracțiunea de trafic internațional de droguri de risc și mare risc.

Politica