Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Italiadiaspora.it: De la modă, pe platourile de filmare. O craioveancă va juca rolul soției lui Dracula, în producția italiană „Cybernetic Genesis”

Publicat

pe

 

O craioveancă în vârstă de 51 de ani, Marilena Gabriela Băileșteanu, va fi Elena, soția contelui Dracula, în producția italiană „Cybernetic Genesis –  la guerra tra i due mondi”, regia Anna Morelli.

Obișnuită cu lumina reflectoarelor, după ce în anii trecuți a participat la concursuri de frumusețe organizate în Italia pentru ”bunicuțe”, Marilena îl va avea ca partener pe Max Nascente, campion de kung-fu wushu, un sportiv-vedetă îndrăgit al micului ecran în Italia.

Craioveanca se află în Italia din anul 1992, iar în toată această perioadă a câștigat distincții majore, la diferite concursuri: Miss Gelato Maxi Bon, la Ostia, lângă Roma sau Miss Nonna Eleganza Toscana.

Totuși, pasul făcut acum către cinematografie a fost unul uriaș, dar și emoționant. Marilena ne-a dezvăluit că Max a fost cel care a sunat-o, pentru a participa la preselecții.

„A fost și este o bucurie enormă. Voi profita de faptul că filmările vor avea loc și la noi acasă, în România, și le voi arăta colegilor italieni multele locuri și lucruri frumoase pe care le avem în țară”, ne-a declarat Marilena.

Filmările, care vor începe anul viitor, vor avea loc atât în Italia, la Volterra, Milano și Roma, precum și în România, la Brașov.

Filmul este o versiune modernă a mitului lui Dracula, cu vampiri ai zilelor noastre, din Volterra, în căutarea nemuririi. Îi urăm succes conaționalei noastre și… așteptăm premiera!

Petre Cojocaru (www.italiadiaspora.it)

foto: www.professionalfoto.it

© 2021. Toate drepturile rezervate.