joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pumni și picioare în Sala Sporturilor

Sportivi din box și kickboxing se vor întrece în competiția de WKU ce are loc duminică.

Duminică în sala Sporturilor din Valea Vlăicii, în organizarea CSM Craiova, SCM Craiova și Power Gym Craiova va avea loc campionatul național de WKU destinat amatorilor la nivel de seniori, juniori și copii. La turneul de kickboxing va participa Toncea Martial Arts, Team „Marius Predoi” Craiova și Power Gym Craiova, care vine cu cel mai mare număr de sportivi: 24. Clubul Toncea Martial Arts va fi prezent cu 20 de sportivi, iar celălalt cu 3. Un alt club ce și-a anunțat prezența este din Timișoara, pentru că WKU România este prezidată de managerul bănățenilor Alin Fălcușan, care va veni cu 20 de sportivi.
„După cum știți WKU România organizează un eveniment național, o competiție națională destinată amatorilor, copii, juniori și seniori, atât fete cât și băieți. Până acum avem confirmate pentru zona de Box mai multe cluburi atât zona Craiova cât și din țară, iar pentru kickbox avem confirmarea a 3 cluburi craiovene, dar și a altora din țară. Mulțumim pentru suținere și inițiativă CSM Craiova, SCM Craiova, în parteneriat cu Power Gym Craiova cei care organizează acest eveniment. Putem să vă spunem că este unic ca proiect în România, poate nu este întâmplător că pe parcursul timpului multe valori și multe lucruri legate de sport au plecat de aici și nu numai de sport. Începând cu orele 8.30 va avea loc partea de cântărire a sportivilor din box, apoi în jurul orei 9.30 va avea loc inițierea acestor partide până în jurul 12- 12.30 când încep meciurile de kickboxing. Cu siguranță va fi un spectacol, pentru că micuții noștri sportivi vor veni cu o mică galerie, însoțiți de părinți și prieteni. Micuții și cei mari își vor etala măiestria. Sportivii vor primi medialii și diplome, iar ideea evenimentului, pentru că este un început, este aceea de a ne crea parteneri noi și foarte serioși. Scopul competiției de kickbox este selecționarea pentru campionatul de WKU care are loc în Grecia”, a declarat antrenorul de la Power Gym Craiova, Ionuț Pucă.
În competiția de box vor participa cluburile CSM Craiova, SCM Craiova, Pandurii Târgu Jiu, AS Horezu și Alro Slatina. Printre boxerii prezenți la acest eveniment se numără: Bamby Badea (dublu campion național de juniori și vicecampion european la CE), Cosmin Toboșaru (triplu campion național și medaliat cu bronz la CE din 2017), Dumitru Eber (component al lotului național de juniori și campion național) și Alfaris Marwan (vicecampion național și component al lotului național).
„În această gală vom avea boxeri ce sunt medaliați la europene, mondiale sau naționale. În primul rând pe mine, pentru că sunt la început de carieră, mă interesează ca sportivii mei să aibă meciuri. Acesta este de fapt și scopul galei”, a afirmat antrenorul de la CSM Craiova, Sorin Tănăsie.

Politica