vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Invincibili pe teren propriu

Voleibaliștii pregătiți de Dan Pascu au trecut, sâmbătă seara, pe teren propriu, de codașa clasamentului din primul eșalon național, CSU UV Timișoara, acumulând a cincea victorie acasă din acest campionat. SCM Craiova a învins formația bănățeană în minim de seturi, 3-0, deși începutul meciului nu a fost unul ușor.

Oaspeții s-au ținut aproape în primele două seturi, pe care elevii lui Pascu le-au câștigat abia cu 27-25 și 25-23, dar au cedat mult mai clar în parțialul trei, adjudecat de gazde cu 25-14. Echipa craioveană se menține astfel pe locul șase în ierarhie, deținând acum 15 puncte. În acest sezon al Diviziei A1, Craiova a pierdut toate meciurile disputate în deplasare, iar în același timp a câștigat toate jocurile de pe teren propriu. În următoare etapă, craiovenii vor evolua în deplasare contra Arcadei Galați, duminica viitoare.

În altă ordine de idei, SCM Craiova a obținut săptămâna trecută o victorie în manșa tur a sferturilor de finală din Cupa României, impundându-se în deplasare în fața lui CSM București cu scorul de 3-1.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica