Conecteaza-te cu noi

Dolj

Invincibili pe teren propriu

Publicat

pe

Voleibaliștii pregătiți de Dan Pascu au trecut, sâmbătă seara, pe teren propriu, de codașa clasamentului din primul eșalon național, CSU UV Timișoara, acumulând a cincea victorie acasă din acest campionat. SCM Craiova a învins formația bănățeană în minim de seturi, 3-0, deși începutul meciului nu a fost unul ușor.

Oaspeții s-au ținut aproape în primele două seturi, pe care elevii lui Pascu le-au câștigat abia cu 27-25 și 25-23, dar au cedat mult mai clar în parțialul trei, adjudecat de gazde cu 25-14. Echipa craioveană se menține astfel pe locul șase în ierarhie, deținând acum 15 puncte. În acest sezon al Diviziei A1, Craiova a pierdut toate meciurile disputate în deplasare, iar în același timp a câștigat toate jocurile de pe teren propriu. În următoare etapă, craiovenii vor evolua în deplasare contra Arcadei Galați, duminica viitoare.

În altă ordine de idei, SCM Craiova a obținut săptămâna trecută o victorie în manșa tur a sferturilor de finală din Cupa României, impundându-se în deplasare în fața lui CSM București cu scorul de 3-1.

© 2021. Toate drepturile rezervate.