joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eșec în Zăvoi

Elevii lui Calițoiu au rămas pe ultimul loc în Seria Vest a Ligii Elitelor U17, și după partida cu SCM Râmnicu Vâlcea

CSS Drobeta Turnu Severin a fost învinsă, cu scorul de 3-1, în etapa a VI-a din Liga Elitelor și a rămas cu un singur punct în Seria Vest. Tot o remiză avea, până la meciul de sâmbătă, și SCM Râmnicu Vâlcea, care nu marcase decât 2 goluri în precedentele 5 meciuri. Vâlcenii primiseră însă 11 goluri, față de 22 ale severinenilor.

După rezultatul pozitiv de la Târgu Mureș și victoria, de miercurea trecută, din Cupa României, cu ASU Politehnica, vine și această înfrângere. A fost un joc bun de partea ambelor echipe, de angajament, fără multe faze de poartă. În ambele echipe sunt jucători valoroși la mijlocul terenului și acolo a fost o luptă frumoasă. Am primit 3 goluri din 4 șuturi pe poartă și 2 penalty-uri, ceee ce e destul de frustrant. Mi-am dorit enorm ca echipa să ajungă la acest nivel, la Liga Elitelor. Acum, obiectivul meu este ca la finalul sezonului 2-3 jucători să facă pasul spre o echipă importantă! Mogoș este în capul listei, e un jucător complet, foarte talentat, de mare perspectivă”, a dezvăluit antrenorul severinean Mihai Calițoiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tehnicianul de la CSS este dezamăgit că în Drobeta Turnu Severin încă nu există un teren sintetic de dimensiuni normale, unde echipele de juniori să se poată antrena și chiar disputa meciurile oficiale.

Frustrant pentru mine este și când văd baza de pregătire a echipelor cu care ne duelăm. Și la Râmnicu Vâlcea este teren sintetic și toate condițiile minime pentru performanță. Fără a căuta scuze, în Severin nu se poate practica fotbal atunci când plouă, fiindcă efectiv nu ai unde să te antrenezi!”, a conchis Calițoiu.

Acesta a mizat, în Zăvoi, pe: Răceanu – Ilie, Bordea, Popa, Mincu – Cerbu, Ungureanu, Mogoș (cpt) – Iorgulescu (’60 Toader), Dănoiu, C. Popescu. Singurul gol al echipei severinene a fost marcat de căpitanul Răzvan Mogoș (foto), în minutul 65.

Etapa viitoare, CSS va întâlni Star Sport Pitești, sâmbătă, de la ora 14:00, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. Stadionul Termo devine impracticabil în sezonul ploios, iar Stadionul Angelescu se află în paragină, deși factorii locali se lăudau în campania electorală că-l redau circuitului sportiv! Tot în paragină a ajuns și Stadionul Severnav!

Articolul precedent
Articolul următor

Politica