miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O craioveancă a dispărut, cu 18 ani în urmă, în Italia. De două zile, poliția a reluat căutările

Poliția din Italia a redeschis, după ani buni,  un caz de dispariție a două femei, între care și o craioveancă. Ambele dispărute sunt foste soții ale aceluiași om, italianul Valerio Sperotto. După descoperirea recentă a doi săculeți care conțineau oseminte, la Velo D’Astico, oamenii legii au redeschis acest caz în care toate părțile implicate sunt absente, după cum scrie site-ul italiadiaspora.wordpress.com

Cele două femei, Elena Ivette Zecchinati și Virginia Mihai, aceasta din urmă din Craiova, au dispărut fără urmă, în vreme ce fostul lor soț, Sperotto, s-a stins din viață acum 6 ani.

Deși toate părțile sunt absente, poliția a efectuat acum două zile o nouă descindere la ferma unde bărbatul creștea sute de animale, după macabra descoperire făcută în zonă. Nu au găsit nimic concludent, desi au intors locul cu josul în sus, scrie italiadiaspora.wordpress.com.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Despre prima soție a lui Sperotto se stie ca a iesit din casă, la jumătatea lui 1988, fără ca ulterior să mai ajungă acasă. Craioveanca, Virginia Mihai, avea să dispară în luna aprilie a anului 1999, după ce divorțase de Sperotto.

Polițistii si procurorii au analizat ani la rând fiecare urmă, însă a fost imposibil să probeze vinovăția lui Valerio Sperotto. În cel de-al doilea caz, au avut si un mobil al unei presupuse crime: Virginia câstigase in instanță o sumă importantă de bani, ca și cheltuieli de întreținere din partea fostului soț.

La moartea acestuia, mulți localnici din Velo D’Astico (Vicenza) au afirmat, fără a avea vreo îndoială, că el le-a ucis. Și pentru ca povestea să fie și mai mult adâncită în mister, fratele Virginiei, Marian, de 31 de ani, le-a declarat în repetate rânduri jurnaliștilor italieni că „simte faptul că sora lui trăieste”: ”Sunt în legătură telepatică cu ea, este ținută ostatică”, le-a spus acesta.

Oamenii legii au redeschis seria cercetărilor după ce un muncitor, care excava în zona fermei lui Valerio Speretto, a găsit oseminte acolo. italiadiaspora.wordpress.com mai scrie că în cazul unui răspuns care să ateste că acele oseminte aparțin celor două femei dispărute, această poveste ar putea avea un final.

 

Politica