miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Miner de 42 de ani, ucis în stația de autobuz. Acesta urma să ajungă la serviciu

Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 42 de ani din Bălești! Acesta a fost lovit în plin de o mașină, în timp ce aștepta autobuzul care urma să îl ducă spre Rovinari, la serviciu. Omul lucra în cadrul Complexului Energetic Oltenia, lăcătuș de meserie.

Tragedia s-a produs la finele săptămânii trecute, în intersecția din drumul național spre postul local de poliție de la Bălești. Un autoturism Dacia papuc a virat stânga pentru a intra pe drumul secundar, iar din spate o șoferiță de 33 de ani, cu un BMW, s-a angajat într-o depășire pe linie continuă. Culmea este că femeia nu s-a considerat vinovată, acuzând celălalt conducător auto de producerea evenimentului.

Dumnealui mi-a tăiat calea pur și simplu și nu s-a asigurat. Mi-a tăiat calea, asta a fost totul. Eu doar ce intrasem în depășire și nu aveam viteză. Ce viteză puteam să am? Era linie continuă? Asta e poate singura neregularitate, în rest dânsul mi-a tăiat calea”, a spus șoferița.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Doamna m-a pălit de nu m-am văzut”

Șoferul Daciei a declarat că el deja semnalizase când a fost izbit în plin de mașina din spate.

Cum să îi tai eu calea? Era și linie continuă, eu semnalizasem, uite că merge semnalizarea și acum, la atâta timp după accident, iar doamna m-a pălit de nu m-am văzut. Mi-a dat una de era să intru în femeia cu maxi-taxi care era în stație. Asta mai îmi trebuia, că vindeam casa și tot nu îi cumpăram mașina”, a spus bărbatul.

Anchetă în derulare

Accidentul a avut loc într-o stație de autobuz din Bălești. Bărbatul de 42 de ani aștepta autobuzul pentru a ajunge la locul de muncă. Acesta urma să intre în schimbul doi. După impact, omul a fost azvârlit câțiva metri buni, nemaivând nicio șansă de supraviețuire. În urma morții lui Iulian Nanu, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în care vor stabili a cui este vina pentru cele întâmplate. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest și nici unul dintre ei nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Politica