Înfrângeri pentru echipele de baschet și volei

Formațiile masculine de baschet și volei ale SCM Craiova au evoluat în deplasare în etapa din weekendul trecut, dar ambele partide s-au terminat cu un rezultat negativ pentru craioveni.

Baschetbaliștii lui Rami Hadar au pierdut sâmbătă pe terenul lui CSM CSU Oradea cu scorul de 99-74. Echipa olteană s-a impus doar în ultimul sfert cu 31-22, în rest a pierdut cu 20-13, 32-14 și 25-16. Antrenorul Rami Hadar a trimis în teren următorii jucători la Oradea: Martinic (19 p.), Siriscevic (11 p.), Berceanu (2 p.), Samuels (19 p.), Paasoja (5 p.), Orbeanu (2 p.), Aleksandrov (12 p,), Kikos (4 p.), R.Vîrnă, Novak. Este a treia înfrângere din acest campionat pentru baschetbaliștii craioveni, aceștia acumulând și același număr de victorii.

În altă ordine de idei, duminică au evoluat voleibaliștii lui Dan Pascu pe terenul lui Steaua București. SCM Craiova a mai trecut un eșec cu 3-0 la portofoliul din acest sezon, după ce nu a reușit să câștige niciun set în fața liderului de clasament. Steaua a câștigat, pe seturi, cu 25-18, 25-21 și 25-18, menținându-se la conducerea ierarhiei cu șapte victorii și o înfrângere. Craiova e în continuare la mijlocul clasamentului, pe locul șase, cu patru succese și tot patru eșecuri în primele opt etape ale acestui sezon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Portul Izmail, lovit de drone. O persoană a fost ucisă

Portul Izmail de pe malul ucrainean al Dunării a...

Premieră în Berbești, după 1990: o nouă piață agro-alimentară și un mic Târg de Crăciun

Luni, 25 decembrie, Primăria și Consiliul Local Berbești vor...

Un copil de 12 ani, filmat în timp ce bate cu biciul o pisică

Poliţiştii din Braşov au deschis o anchetă, după ce...

Turul de Elită U19: cu cine vor juca tricolorii meciurile decisive pentru EURO 2024

Tragerea la sorți a ultimei runde de calificare înaintea...