sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înfrângeri pentru echipele de baschet și volei

Formațiile masculine de baschet și volei ale SCM Craiova au evoluat în deplasare în etapa din weekendul trecut, dar ambele partide s-au terminat cu un rezultat negativ pentru craioveni.

Baschetbaliștii lui Rami Hadar au pierdut sâmbătă pe terenul lui CSM CSU Oradea cu scorul de 99-74. Echipa olteană s-a impus doar în ultimul sfert cu 31-22, în rest a pierdut cu 20-13, 32-14 și 25-16. Antrenorul Rami Hadar a trimis în teren următorii jucători la Oradea: Martinic (19 p.), Siriscevic (11 p.), Berceanu (2 p.), Samuels (19 p.), Paasoja (5 p.), Orbeanu (2 p.), Aleksandrov (12 p,), Kikos (4 p.), R.Vîrnă, Novak. Este a treia înfrângere din acest campionat pentru baschetbaliștii craioveni, aceștia acumulând și același număr de victorii.

În altă ordine de idei, duminică au evoluat voleibaliștii lui Dan Pascu pe terenul lui Steaua București. SCM Craiova a mai trecut un eșec cu 3-0 la portofoliul din acest sezon, după ce nu a reușit să câștige niciun set în fața liderului de clasament. Steaua a câștigat, pe seturi, cu 25-18, 25-21 și 25-18, menținându-se la conducerea ierarhiei cu șapte victorii și o înfrângere. Craiova e în continuare la mijlocul clasamentului, pe locul șase, cu patru succese și tot patru eșecuri în primele opt etape ale acestui sezon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica