joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cumplit, cu 2 morți, între Severin și Șimian

Moarte cumplită pentru doi tineri, în urma unui accident îngrozitor ce a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DE 70, în județul Mehedinți.

Un bărbat de 32 de ani şi prietena lui în vârstă de 30 ani au murit pe loc după ce autoturismul în care se aflau a căzut în gol, de la aproximativ zece metri, de pe pasarela peste calea ferată, aflată între localitățile Șimian și Severin, pe DE70.

Din primele verificări ale poliției reiese că șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului au venit în cel mai scurt timp pompierii de la Descarcerare și un echipaj de la Ambulanță. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi. Aceștia muriseră pe loc.

,,Am acţionat pentru descarcerare. Din păcate a fost constatat decesul de medicul sosit de la UPU, a declarat căpitanul Ionel Năvală, de la ISU Mehedinţi.

,,Fata a fost găsită cu capul sub maşină iar băiatul contorsionat, strivit de tabla maşinii, sub scaune, a spus medicul Valerică Viaşu de la SJA Mehedinţi.

Poliţişti au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Din primele verificări reiese că cei doi erau prieteni și lucrau împreună la o fabrică de componente auto din Severin. Ambele victime sunt din Drobeta Turnu Severin. Trupurile lor neînsuflețite au fost transportate la morga Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin în vederea efectuării necropsiei.

Politica