Conecteaza-te cu noi

Dolj

Tânăr craiovean, găsit carbonizat în autoturism

Publicat

pe

Un tânăr, de 28 ani, din Craiova, a murit carbonizat în propria mașină.

Potrivit Poliției, incidentul a avut loc noaptea trecută pe bulvardul Calea București, în zona Hanul Doctorului. Tânărul conducea cu viteză un autoturism, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului. Mașina s-a răsturnat și a luat foc

În data de 10.11.2017, la ora 03.30, polițiștii craioveni a ufost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către un participant la trafic cu privire la faptul că, în zona ştrandului Hanul Doctorului din Craiova, se află o maşină răsturnată care a luat foc.

La faţa locului polițiștii rutieri ajunși la fața locului au stabilit că M.LEONARD, 28 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe Calea București, dinspre Craiova către Bucuresti, și în zona Hanul Doctorului datorită vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde s-a răsturnat, iar ulterior a luat foc. În auto se afla numai conducătorul auto, acesta decedând”, au transmis reprezentanții Poliției Dolj. Pompierii l-au găsit carbonizat după ce au stins flăcările ce cuprinseseră mașina.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

© 2021. Toate drepturile rezervate.